בקצרה: קמפניה היא מסעדת שף כשרה למהדרין בהשגחת הרב מחפוד, במתחם הרובע ברחוב ברשבסקי 8 בראשון לציון, בניצוחו של השף אריק ווקיל. המטבח טורקי מודרני עם התמחות בנתחי בשר מיושנים ומעושנים, כמו אנטריקוט, פריים ריב, טומהוק ואסאדו. במסעדה שני חדרים פרטיים, וניתן לקיים בה אירועי חברה ואירועים פרטיים עד 100 איש.
בימים אלו מתחדשת הכשרה למהדרין בבעלותו של איציק קדוש. המסעדה נבנתה ותוכננה ע"י האדריכל יובל אליהו בעלות השקעה של 3 מיליון ₪
השף אריק ווקיל בעל 22 שנות ניסיון וותק בענף המסעדנות מנצח על התפריט. ווקיל בישל לאובמה ולפוטין ולשלל שועי עולם וכיום הינו השף הפרטי של כל המטוסים הפרטיים. ווקיל מתמחה בנתחי בשר וסטייקים עסיסיים בשיטת חיתוך מיוחדת ועישון בשרים התורמת לטעם העשיר והעמוק, הנתחים נפרסים לעיני הלקוח וממש כמו ביין נותנים לבחור לטעום כדי לאשר את הטעם המשובח. גולת הכותרת של המסעדה היא מגוון נתחי הבשרים האיכותיים שנבחרים בקפידה ומגיעים משטחי מרעה ברמת הגולן – אסאדו, טומהאוק, פריים ריב, ואנטריקוט אנגוס .

המטבח שווקיל מציג הינו טורקי מודרני עם התמחות בבשרים . בין המנות ניתן למצוא : קרפצ'יו דק דק של סינטה – קוביות פרי, צנונית, מיקרו עלים, בלסמי מתקתק, שמן זית, מלח ים ואיולי עריסה 46 ₪ , סיגרים במילוי כבד, נענע פטרוזיליה בליווי טחינה ואיולי עריסה 46 ₪ , טרין כבד – פטה כבד ואגוזים לצד קונפיטורת בצל ופירות יער 44 ₪ , פילה דניס – צרוב על פלנצ'ה לוהטת, כרוב צלוי שאלוט ורוטב לימון 109 ₪ , פילה בקר על מצא וופל בלגי לצד רוטב ציידים 179 ₪ , הקדירה המרוקאית שלי – בשר בקר בבישול ארוך, גרגרי חומוס וכוסברה 79 ₪ , ריזוטו היער השחור – מחית פטריות מהיער ונתח השף 79 ₪ , אסאדו – בשר אסאדו שעובר בישול ארוך בציר בקר ברביקיו וירקות שורש 99 ₪
נתחים של קמפניה:
אנטריקוט מיושן – 300/400/500 גר' מיושן במקום, צרוב על הגריל ומושג עם תפו"א
קראנץ' ורוטב יין בצד . 50 ₪ ל100 גר'
פרים ריב על העצם 50 ₪ ל100 גר (מינימום הזמנה 500 גר)
טומאוק – אנטריקוט טיל 50 ₪ ל100 גר (מינימום הזמנה 800 גר)
אסאדו על העצם – עישון 12 שעות בתנור ברוטב מעושן35 ₪ ל100 גר'
מסעדת קמפניה הכשרה למהדרין בהשגחת הרב מחפוד מביאה את המטבח הכשר למהדרין לפסגת הקולינריה . המסעדה מאופיינת במאכלים טורקיים מארץ מוצאו של ווקיל השף. במסעדה 2 חדרים פרטיים וניתן לערוך מגוון אירועי חברה ואירועים פרטיים עד 100 איש . בימי שישי נערכים במסעדה חתונות בריתות.
שעות פתיחה : א' – ה' : ועד אחרון הלקוחות -12:00
מוצ"ש חצי שעה לאחר צאת השבת עד אחרון הלקוחות
טלפון 03-9037667
מתחם הרובע – ברשבסקי 8 ראשון לציון

מחפשים סוכנות בוטיק לקידום אתרים בגוגל וגם תקשורת ויחסי ציבור באינטרנט
פנו אליי עוד היום – שרית גבאי תקשורת ויחסי ציבור 🙂
שאלות נפוצות על מסעדת קמפניה
איפה נמצאת מסעדת קמפניה?
המסעדה נמצאת במתחם הרובע, ברחוב ברשבסקי 8 בראשון לציון. לפי הכתבה, ניתן ליצור קשר עם המסעדה בטלפון 03-9037667.
האם מסעדת קמפניה כשרה?
כן, לפי הכתבה המסעדה כשרה למהדרין בהשגחת הרב מחפוד. במוצאי שבת היא נפתחת כחצי שעה לאחר צאת השבת.
איזה סוג מטבח מגישים בקמפניה?
המטבח טורקי מודרני, בהשראת ארץ מוצאו של השף אריק ווקיל, עם דגש על בשרים. לצד הנתחים יש בתפריט מנות פתיחה כמו קרפצ'יו סינטה וסיגרים במילוי כבד, ומנות עיקריות כמו קדירה מרוקאית וריזוטו פטריות.
האם אפשר לערוך אירועים במסעדה?
כן. במסעדה שני חדרים פרטיים, ואפשר לקיים בה אירועי חברה ואירועים פרטיים עד 100 איש. לפי הכתבה, בימי שישי נערכות בה גם חתונות ובריתות.
מה מיוחד בנתחי הבשר בקמפניה?
לפי הכתבה, הבשר מגיע משטחי מרעה ברמת הגולן ועובר חיתוך מיוחד, יישון או עישון, וחלק מהנתחים נפרסים לעיני הלקוח. הנתחים העיקריים מתומחרים לפי 100 גרם, ולחלקם יש מינימום הזמנה.
רוצים שהאתר שלכם יופיע בגוגל ובמנועי ה-AI?
כתבו לי בוואטסאפ ואחזור אליכם עם בדיקת אתר ראשונית והמלצות מותאמות לעסק.
